• Το e-synergeio.gr προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρεις το κατάλληλο συνεργείο για το επόμενο service του αυτοκινήτου σου.Επιπροσθέτως σου δίνει την  δυνατότητα της μεταφοράς  του αυτοκινήτου σου από και προς στο συνεργείο αν αυτό επιθυμείς,χωρίς εσύ να συμμετέχεις  καθόλου σε αυτή την βαρετή διαδικασία.

1. Πάρτε Μέρος και Εσείς

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συνεργεία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει,μάθετε τις καλύτερες προσφορές τους,πείτε μας την γνώμη σας ή ακόμη προτείνετε ένα συνεργείο.

2. Επωφεληθείτε από Δώρα και Προσφορές

Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας από τα συνεργεία μας, αξιολογήστε,σχολιάστε  τις υπηρεσίες τους και επωφεληθείτε από μοναδικά δώρα και προσφορές.Χαιρόμαστε πολύ να μας βοηθάτε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

 

Επιχειρήσεις

 3. Καταχωρήστε την Επιχείρηση σας

Γνωρίζουμε πως οι επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου έχουν πολλά να πουν, και ακόμα περισσότερα να δείξουν. Με γεγονός τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο κλάδο, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να ξεχωρίσουν.

Στην ιστοσελίδα  μας πλέον θα μπορούν να κάνουν αυτό ακριβώς, προβάλλοντας με τον πληρέστερο τρόπο τις  υπηρεσίες τους σε αυτούς που αναζητούν το ιδανικό συνεργείο  για κάθε περίσταση.

 4. Διατηρείστε τη Δική σας Σελίδα


Επεξεργαστείτε, ενημερώστε και εμπλουτίστε την σελίδα της επιχείρησης σας με κείμενα, video, photo gallery, social media, φόρμα επικοινωνίας για κρατήσεις και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Το σύστημα πλοήγησης που συνοδεύει το χάρτη μας θα κάνει τα υπόλοιπα για αυτούς που θα σας προτιμήσουν!

Ακόμα, μπορείτε να προωθείτε τις προσφορές σας μέσω της ιστοσελίδας  μας αλλά και να ενημερώνεστε με αναλυτικά στατιστικά για τους επισκέπτες της σελίδας σας.

 

Προβάλετε την επιχείρηση σας στο e-synergeio.gr

Ξεκινήστε τώρα